MY DREAM BECAME A REALITY-EPISODE 16

Cody ville åka hem först för att hämta kläder. Så vi bestämde oss för att mötas där vi först mötes. Jag byte om och märkte att jag hade duschat och sminkat mig på mindre en en kvart.

Så jag satt mig i tv rummet och kollade på Svampbob. Älskar verkligen Svampbob....JASMINES PERSPEKTIV:
Svampbob var precis slut när jag hörde hur min mobil lät från köket. Jag reste på mig och sprang till köket och hämtade den. Jag hade fått ett sms från Cody, han skrev ''kan vi mötas vid 5?, jag måste fixa en sak först'' ''ja det kan vi, ses då'' svarade jag. undra varför han inte ville träffas nu, klockan var ju halv 2, vad skulle han göra i 3 och en halv timme? Jag bestämde mig att inte tänka på det nå mer, om ett förhållande ska fungera måste man lita på varandra. Jag gick upp på mitt rum och tog min dator och loggade in på twitter. Tiden gick verkligen jätte sakta, jag vill ju träffa Cody nu! Jag chattade med några på twitter ett tag, det fick tiden att gå lite snabbare. När klockan va halv 5 bestämde jag mig för att börja gå dit vi skulle mötas, det tog ju ett tag att gå dit iallafall.

CODYS PERSPEKTIV:
Jag var framme vid kiosken tjugo i fem. Jag visste att det var för tidigt, men jag ville vara här före Jasmine. Jag stod och väntade ett tag, men det var helt klart värt det!
När klockan var 5 i 5 såg jag Jasmine komma gåendes. Hon hade på sig ett vitt linne, jeans shorts och vita converse och hon hade håret i en hög hästsvans. Hon var verkligen jätte vacker, jag var riktigt lyckligt lottad som hade en sånn vacker och underbar flickvän.
- Gud vad du är vacker Jasmine, sa jag så fort hon kom såpass nära så hon hörde vad jag sa.
- Sluta Cody, du gör mig generad.

JASMINES PERSPEKTIV:
Cody var helt fantastisk. Han var allt man kunde drömma om, jag ville aldrig lämna honom, bara tanken fick mig att bli rädd! Vi gick hand i hand på stranden och bara pratade hela kvällen. Efter ett tag satt vi oss i sanden. Han tog fram en liten ask ur fickan och gav den till mig.
- Jag vill att du ska ha den här Jasmine, jag har aldrig varit lyckligare än jag är nu. Och jag vill att du ska veta att jag älskar dig.
- Och jag älskar dig också Cody, svarade jag och gav honom en kram. Jag öppnade asken och tappade nästan andan ..

det här är min (alice) andra episod på den här bloggen. jag är inte så speciellt bra på det här, men jag hoppas ni tyckte den var bra! :)

håller på med en episode

det är många som har skrivit att dom vill ha mer episoder och det förstår jag verkligen. men det är så svårt att hinna med det plus skolan! men jag (alice) håller på med en episod nu som kanske kommer senare ikväll eller imorgon och nu är det sportlov också så det kommer (förhoppningsvis) mer inlägg då, just so you know.

MY DREAM BECAME A REALITY-EPISODE 15

Jag hann inte prata klart för Jasmine hade kommit fram till mig och lagt sitt pekfinger över minna läppar så jag skulle bli tyst.

-Jag älskar dig också Cody, sa Jasmine....CODY SIMPSONS PERSPEKTIV:

Jag vaknade av att jag fick solstrålar  i ögonen. Fan att den där solen alltid ska förstöra min sömn. Jag kollade på Jasmine och kysste henne mjukt på pannan, hon är så söt när hon sover. Jasmine öppnade sakta sina ögon och kollade på mig.

-Oj förlåt, menade inte att väcka dig, sa jag.

-Det är lugnt men hur länge har du suttit och kollat på mig så där? Frågade Jasmine med ett leende på läpparna.

-Inte länge, men ett vackert leende som ditt stannar ju tiden, sa jag

-Cody vad gullig du är, bara för det ska jag laga frukost till dig, sa Jasmine. Som kysste mig på läpparna och hoppade ut ur sängen i hennes snygga hotpants och stora t-shirt på laget Arsenal.

 

 

JASMINES PERSPEKTIV:

Jag kanske inte ser ut som den som är bra på att laga mat med det är jag. I alla fall när det gäller frukost. Jag lagade omelett med bacon. När jag var klar gick jag upp till Cody med frukosten och satt på tv:n och satt mig bredvid Cody. Vi åt upp väldigt snabbt och bestämde oss för att gå ut på stranden.

Cody ville åka hem först för att hämta kläder. Så vi bestämde oss för att mötas där vi först mötes. Jag byte om och märkte att jag hade duschat och sminkat mig på mindre en en kvart.

Så jag satt mig i tv rummet och kollade på Svampbob. Älskar verkligen Svampbob....


MY DREAM BECAME A REALITY-EPISODE 14

kollade och undrade vad fan jag höll på med, hon kanske anmäler mig för inbrott. Plötsligt hör jag någon i trappan, jag skulle aldrig hinna klättra ner igen för hon skulle märka mig. Det stod en gitarr bredvid hennes säng. Jag tog den och satt mig på sängen.
JASMINES PERSPEKTIV

Jag gick in i badrummet för att borsta tänderna och ta bort mitt smink. Jag såg att min maskara hade runnit pinsamt om Cody hade märkt det.

När jag hade gjort det gick ner igen för att kolla om dörren var lås. Efter jag såg det där avsnittet av Criminal minds kommer jag nog aldrig somna. Efter jag hade kollat om dörren var lås gick jag upp mot mitt rum. När jag var på väg mot mitt rum så började jag tänka på hur elak jag varit mot Cody. Men det var ju faktiskt han som gjorde fel inte jag. Men jag borde ändå inte vart så elak mot han, han försökte ju. När jag kom till mitt rum så öppnade jag dörren och.....

”Baby girl I would never tell you lies, no crocodile tears, no messing with your mind, we could talk forever, past the end of time, I promise you a love that'll never make you blind,

 

 

CODY SIMPSONS PERSPEKTIV

Jag visste att hennes favorit vers från låten ”Dont cry your heart out” är den andra versen för att den börjar på hennes favorit ord Babygirl. jag fortsatte sjunga på hopp till att hon skulle förlåta mig. När jag hade sjungit klart såg jag att ett stort leende sprida sig över hennes ansikte.

-Förlåt Jasmin jag var en dum idiot jag skulle ha spenderat mer tid med dig. Det var jag som bjöd ditt dig men jag var så elak att jag var med Bella hela tiden. Sen vill jag att du ska veta att inget hände mellan Bella och mig. Jag älskar dig ingen...

Jag hann inte prata klart för Jasmine hade kommit fram till mig och lagt sitt pekfinger över minna läppar så jag skulle bli tyst.

-Jag älskar dig också Cody, sa Jasmine....Förlåt för ens så kort episod. Kommentera nu, det är roligare att blogga när ni kommenterar!!!:D


MY DREAM BECAME A REALITY-EPISODE 13

Jag ryckte till för jag hörde någon plinga. Vem är ute så här sent Klockan är ju 00.00 . Jag borde verkligen sluta kolla på Criminal minds när jag är själv hemma. Jag trodde inte jag skulle klara av att ställa mig upp. När jag försökte resa mig så skakade mina ben så det var nästan omöjligt att gå till dörren.


JASMINES PERSPEKTIV:

När jag öppnade dörren såg jag vem det var. Det var Cody.

- Vad gör du här? Jag har inte bett dig att komma

- Jag ville träffa dig sa han och gav mig en bukett med röda rosor.

- Jag vill inte ha dom, sa jag med en ganska kaxig röst. Fast egentligen ville jag det.

- Varför Jasmine, sa Cody med en ganska ledsen röst. Det var verkligen inte meningen att såra dig. Och bara så du vet så tycker jag du är dum som tror att jag gillar Bella.

-Nej, men du sårade mig. Du var inte med mig på hela kvällen, fattar du hur det kändes eller? DU bjöd dit mig, men var med Bella. Och bara så du vet så vill jag inte ha med dig att göra


CODYS PERSPEKTIV:

Hon smällde igen dörren mitt framför mitt ansikte. Man såg att hon hade gråtit för hennes maskara hade runnit. Men jag sa ingenting, jag ville inte att hon skulle bli ännu argare. Det sved att se henne såhär ledsen. Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag började gå mot bilen och hoppade in. Min chaufför frågade vad som hände. Jag svarade:

-Jag förlorade nyss mitt livs kärlek..

-Om det är din livs kärlek så kan du inte låta henne gå Cody.

Cody hoppade ut ur bilen lika fort som han hoppa in. Om jag förlorar min livs kärlek så vill jag inte kolla tillbaka och ångra att jag inte gjorde allt för att få tillbaka henne.


JASMINES PERSPEKTIV:

Jag stängde dörren och försökte hålla tillbaka tårarna, men jag kände gråten i halsen på en gång. Fan, jag som entligen hade slutat gråta, sa jag högt för mig själv! Jag satt mig i vardagsrummet för att kolla klart på criminal minds, men det var redan slut, och jag som ville se hur det slutade. Jag gjorde mig klar och bestämde mig för att gå och lägga mig.


CODYS PERSPEKTIV:

Vad skulle jag göra nu då? Jag stod utanför bilen och kollade mot hennes hus. Jag såg att det låg en stege på gräsmattan. Jag tog tag i stegen och satt den mot Jasmines fönster. Det var fortfarande tänt i hennes rum, så hon var nog vaken. Jag började klättra upp för stegen, hennes fönster var uppet så jag klättrade in. Jag stod och bara kollade och undrade vad fan jag höll på med, hon kanske anmäler mig för inbrott. Plötsligt hör jag någon i trappan, jag skulle aldrig hinna klättra ner igen för hon skulle märka mig. Det stod en gitarr bredvid hennes säng. Jag tog den och satt mig på sängen.


svar på tal!

svar: asså förlåt jag mår faktiskt as dålig!!! Jag suger verkligen på att blogga på denna blogg.
Hoppas ni fattar att jag vill blogga mer det är bara det att jag inte har tid. Det är helt vårt fel. Vi har er som är dom mest gulligaste läsarna i världen som säger till oss att blogga, men vi Hinner bara inte!
Jag tänker på att stänga ner denna blogg men det tänker jag inte göra för då känns jag mig ännu elakare för då har ni typ väntat helt i onödan!
Men nu är det skärpning jag tänker iaf bli klar med denna novell sen kan jag tänka på om vi ska stänga denna blogg eller inte!
Nu ska jag börja hitta tid till att skriva episoderna. FÖRLÅT FÖR ALLT!♥♥♥
Nästa episod kommer idag eller imorgon!
kram kram!!!!

älskar du Justin Bieber lika mycket som oss?

klicka då på bilden!!:D:D:D:D:D

MY DREAM BECAME A REALITY-EPISODE 12

-Allt är lugnt tror jag bara behöver ta en nypa frisk luft sa jag

Jag reste mig upp och började gå. Jag kännde själv att jag behövde lite frisk luft.

När jag kom ut kunde jag inte fatta vad jag såg. VARFÖR JUST HON OCH VARFÖR JUST NU?.....

JASMINES PERSPEKTIV

;Det här är 15 gången Cody ringer. Jag fattar fortfarande inte att han gjorde det där mot mig. Han kysste inte henne men man kunde ju se hur de höll på med varandra.

Han kanske verkligen hade känslor för Bella Thorn. Han kanske sa att han gillade mig för  att han inte ville göra mig ledsen. Fast han kysst mig ju och om de andra inte hade kommit undra hur långt vi hade gått då. Tankarna av att ha sex med Cody när han fortfarande hade känslor för Bella gjorde mig mer och mer ledsen. Och nu kunde jag helt enkelt inte hålla tillbaka tårarna. Jag tror jag grät i minst 30 minuter. Jag trodde Cody älskade mig men jag hade visst fel....


CODY SIMPSONS PERSPEKTIV:

Det här är 17 gången jag hör den där upptaget tonen och den svider mer och mer för varje gång jag hör den. Jag vill bara att hon ska svara så jag får en chans att förklara mig själv.

Jag tror inte Bella tycker om Jasmine men jag tror inte Jasmine tycker om  Bella häller.  I alla fall inte efter vad som hände idag. Jag älskar verkligen Jasmine. Jag visste inte ens att hon existerade för en vecka sen.

Men jag har ändå fått dom här känslor för henne. De där röda kinderna hon får när hon skäms , hennes skratt som  jag skulle göra vad som helst för att höra varje dag i restan av mitt liv och hennes leende som gör så hela min kropp blir varm...

De där 3 sakerna är bara 3 av 100000 saker som gör att JAG ÄLSKAR HENNE

 

JASMINES PERSPEKTIV:

Jag sitter och kollar på Criminal minds och äter glass. Glass hjälper alltid när man känner sig ledsen speciellt Ben & Jerrys. Just nu letar Crimnal minds teamet efter en mördar. Mördaren lurar tonåringen att han är en trevlig person som känner deras mamma. Sen när tonåringen släpper in han, mördar han den stakars tonåringen och barnen tonåringen barnvakter. Gud vilken sjuk människa.

Jag vet att det är aldrig inte har hänt på riktigt men det känns så verkligt jag blir så rädd. Det blir jag alltid när jag kollar på det här fast jag slutar aldrig kolla för det är så spännande och jag älskar det. Alltid när jag kollar på sådana serier som CSI och Criminal mins tror jag att det händer på riktigt. Jag blir så rädda att jag alltid...

Jag ryckte till för jag hörde någon plinga. Vem är ute så här sent Klockan är ju 00.00 . Jag borde verkligen sluta kolla på Criminal minds när jag är själv hemma. Jag trodde inte jag skulle klara av att ställa mig upp.

När jag försökte resa mig så skakade mina ben så det var nästan omöjligt att gå till dörren. När jag äntligen hade kommit till dörren kollade jag ut och såg vem det var.....

 

Vad tror ni kommer hända i nästa episode?:D
Tror ni att Cody och Jasmine kommer bli tillsammans igen!?

varför är det så dålig uppdatering?

Joo för att vi inte har tid. Vi är så ledsna men vi hittar inte tiden till att skriva novellen. Så nu har jag bestämt att novellen ska ta lite paus. Jag vet att det är jätte många som verkligen vi ha episod 12 nu  men vi är tillbaka på tisdag eller onsdag:)
puss och kram bästa bloggläsare!♥

RSS 2.0